Bratislavan joulumarkkinat

bratislava

Slovakia on kiva pieni matkailumaa kaiken keskellä, ja pääkaupunki Bratislavassa on parhaillaan käynnissä joulumarkkinat. Ihan niin kuin muissakin Keski-Euroopan kaupungeissa. Sillä merkittävällä erotuksella että minä olen Bratislavassa, muut markkinat saavat pärjätä ilman!

bratislava2

Terveiset siis Bratislavasta, somasta pikku pääkaupungista jonne matkustan jostain syystä aina uudelleen. Ajastin matkani mahdollisimman lähelle joulua, jotta täälläkin olisi talvisen näköistä tunnelman (ja hyvien valokuvien) vuoksi, mutta hah – täällä pärjää pikkukengillä eikä lumesta ole tietoakaan.

Mutta tosi kylmä täällä on, on ehkä pakko ostaa pipo kun en ymmärtänyt että sellaistakin Keski-Euroopassa tarvitsee. Ymmärrän hyvin, miksi jokainen maleksii markkinatorilla mukillinen hehkuviiniä käsissään.

Mitenkähän tintit pärjää Torpalla sillä välin kun olen poissa..?

5 thoughts on “Bratislavan joulumarkkinat

    1. Varsinkin illansuussa torit saavat joulutunnelmiin kun valot syttyvät! Olin itsekin haaveillut monta vuotta että pääsisin käymään tuolla; nyt kun se on toteutettu, olen tietty iloinen että nyt sain mahdollisuuden, mutta sanoisin että ei nyt ehkä joka vuosi tarvitse päästä vastaaviin. Ostoksetkin taisin 90-prosenttisesti tehdä muualta kuin markkinakojuista. :)

  1. Saattaisin jäädä vain paikalleen katselemaan joulumarkkinoiden välkkeiden ihanuutta katselemaan. :-)
    Muualtahan ne ostokset ehkä kannattaa ostaa.

    1. Ja toki jos tykkää hehkuviinistä, niin tuolla sitä saa. Yhdessä kojussa oli joku 30 eri laatua ja lista tietenkin slovakin kielellä, yritä siinä nyt sitten valita sopiva… :)

Kivaa jos kommentoit!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s