Se aito joulutunnelma löytyikin…

_b1b4107

…ihan muualta kuin Keski-Euroopasta. Bratislavan joulutorit olivat kyllä kiva kokemus ja olin jo pitkään haaveillut käynnistä kaupungissa juuri joulun alla, ja matka oli miellyttävä niin kuin aina.

Mutta kun pääsin perjantaiyönä Helsinkiin ja jo lauantai-iltana seisoin Torpan pihassa, tähtitaivas yllä ja puuteriluminen piha alla – tiesin että tämä on se minun paikkani. Ulkomailla on kiva käydä, mutta minä kuulun näihin Keski-Suomen maisemiin. Täällä on hyvä. Ehkä paras.

Toinen adventtikin kului Torppaa lämmittäessä. Hitsi sentään, joulukuu jo.

2 thoughts on “Se aito joulutunnelma löytyikin…

  1. On kuin tulisi joulumaahan, kun täällä ”pohjoisempana” on lunta ja Helsingissä ei. Ihana, että tuli lunta, tuntuu kuin talvi olisi tullut takaisin. Muutama vuosi menikin surkutellessa lumen vähyyttä. Kunpa nyt riittäisi ihan keväälle lunta. Joulukin tuntuu mukavammalle odottaa. :-)

    1. Joo, just aamulla mietin miten viime jouluaattona nurmikko oli vihreä ja järvi sulana (tosin loppiaiseen mennessä olikin pakkanen ehtinyt -25:een :) ), ja pari vuotta aiemmin oli ollut sama juttu. Sellainen kohtuullinen lumimäärä ja mieto pakkanen olisivat ehkä kivat tähän joulukuulle – tilataan sellaiset. :)

Kivaa jos kommentoit!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s