Arvonnan voittaja ja taas uusi aurinkoinen päivä

Pelargonia terassi

Vähän epäuskottava maanantai, kun voi istua terassilla hellemekossa, juoda  mehua (hienosta viinilasista, koska sitten ainakin tuntuu melkein sunnuntailta) ja naputella työviestejä sähköpostiin auringon kuumottaessa iholla.

Terassilla

Kiitos kaikille La Pâtisserie -kirjan arvontaan osallistuneille! Voittaja on JennaO.
Vaihdetaan yhteystietoja, niin kirja lähtee pian sinulle :)

6 thoughts on “Arvonnan voittaja ja taas uusi aurinkoinen päivä

  1. On kyllä niin upea maanantai, että voi onni ja ilo! ♥ Linnut tuntuvat laulavan vain kovemmin joka päivä – tänään kun istuskellut terassilla, niin oikein kunnon konsertti raikaa pihaamme ympäröivässä metsässä :)

    1. Kyllä! Tosin minä makasin sitten loppupäivän sohvalla kuumeessa – sen siitä saa kun menee somessa kehuskelemaan miten hyvät työolosuhteet itsellä on :D Onneksi kevätkuume taisi olla vain ohimenevää, niin pian pääsen taas ulkoilmaan luontoa ihailemaan!

  2. Uskomattoman ihana viikko on ollut! Sitkeä flunssan kaltainen nuha ja väsymys vei voimia nautinnosta, mutta nyt on jo mukavampi olo. :-) Euroviisut ja viikonloppu mahdollisine helteineen. Mikäs sen mukavampaa. :-)

    1. Samikset!! Minäkin katsoin viisuja tiistaina, Saaran vuoksi tietysti, ja olen ollut tämän viikon enemmän ja vähemmän kipeänä. Loppuviikkoon entistä ehompana siis, me molemmat :)

Kivaa jos kommentoit!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s