Metsäterapiaa

Kuusijaatelo

Lähdin käymään Helsingissä työmatkalla. Kokonaista puolitoista vuorokautta etäällä metsästä!

Ja kun Helsingin keskustasta metsän tunnelma on aika kaukana, ostin iltapalaksi kaupasta Suomen Jäätelön kuusenhavujäätelöä (suomenkarjan maitoa, Kuusijärven kuusenneulasia, ei lisäaineita tai esansseja). Lohdutti vähän.

Suomen Jaatelo

Olen viime päivinä lueskellut juttuja myös metsäterapiasta – Japanissa sitä voidaan määrätä jopa lääkärin lähetteellä lääkinnällisiin tarkoituksiin.

Palaan tähän toisella kertaa paremmin, nyt meen nauttimaan urbaanista illasta kaupunkihotellissa ja menen kylpyyn. Ei mikään ole saunan voittanutta, mutta hotellireissuilla kylpyamme on kyllä ihan kiva, ylellinen ja turhamainen korvike! (Ja lämmin, se on ehkä se paras juttu)

4 thoughts on “Metsäterapiaa

    1. Kuusi-jäätelö on käsittääkseni aika uusi tuote valikoimassa, joku Artekin ja jäätelötehtaan yhteinen designprojekti :) Mutta hyvään saumaan ovat designanneet jäätelön, kun metsä on muutenkin nyt niin hip ja pop aihe.
      Maku oli hyvin mieto, en oikeasti tunnistanut havumetsän makua jäätelössä. Mutta hyvää oli silti, ja lusikoin illan aikana koko paketin eli puoli litraa suuhuni… Mutta kun ei voinut hotellihuoneessa mitenkään säilöä jäätelöä, niin olihan se pakko syödä mieluummin kuin roskikseen heittää, ja sehän taas olisi ollut valtavaa tuhlausta!

    1. Kyllä se oli hankintalistalla silloin kun tulin torpan emännäksi, muutama vuosi sitten. Mutta onneksi tulin järkiini: mikä homma paljun puhdistamisessa, ja mitä veden tuhlausta ja lämmittämisen vaivaa vain siksi että lilluisin paljussa kymmenen minuuttia :D Sauna riittää. Järvi olisi tietysti tosi hieno lisä, mutta sellaista on vähän vaikeampi hankkia tuohon pellolle :)

Kivaa jos kommentoit!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s