Toppatakkikesä?

_MG_9675 2Leivinuunissa rätisee tuli, minulla mökin perusvaatetus eli pitkät kalsarit, villasukat, puseroita pari kappaletta. Tyypillinen kesäkuu meneillään!

Kolea sää ei vielä juurikaan haittaa, sillä nyt voin rauhassa keskittyä tekemään ns. oikeita töitä läppärin äärellä. Ehkä myös purkamaan matkalaukut jossain välissä, ja järjestämään kesämuuttokuormani niin että ei tarvitse jatkuvasti loikkia lattialla lojuvien matkapakaasien yli päästäkseen ulko-ovelle.

Taidan siirtää ruohonleikkuunkin vasta ensi viikkoon, nurmikko on jo nyt niin pitkää että ensimmäinen parturointi on joka tapauksessa aika hikinen urakka. Muutama lisäpäivä ei enää haittaa.

2 thoughts on “Toppatakkikesä?

  1. Juu ei ole ainakaan viikossa kesä lähentynyt. Mutta nyt on hyvä aika ziljoonalle sadetekemiselle sisätiloissa eikä ainakaan tarvitse kasvustoja kastella. Hauskaa Juhannusta!

    1. Kiitos samoin sulle. Juhannus on täällä perinteikkäästi hyvin rauhallinen hetki, mutta ehkä huomenna (eli tänään) taas jatkan töiden tekoa. Johan sitä on yksi ilta juhlittu :)

Kivaa jos kommentoit!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s